zondag 12 april 2015

Meer bezoekers naar uw website

U heeft een bedrijf en u heeft geld geïnvesteerd in een mooie website. Het doel van deze website was om meer klanten te genereren en dus meer omzet te behalen. Het aantal nieuwe klanten door de website blijft echter uit. Dit kan verschillende redenen hebben. De allereerste is dat de website niet goed gevonden wordt door Google. Als mensen op zoek zijn naar de door u aangeboden diensten of producten is het belangrijk dat uw website tussen de zoekresultaten van Google verschijnt. Een tweede reden kan zijn dat de klanten iets anders verwachten op de website dan wat zij zien. Door dit verschil klikken zij snel weer weg en bezoeken zij de volgende website.

Als een website niet goed wordt gevonden, dan bestaat deze online niet. Wil u uw website hoger in Google, dan zijn hier twee manieren voor. De eerste en snelste is SEA ''Google AdWords'' bij SEA staat u direct bovenaan in Google bij een gerichte zoekopdracht. Het nadeel hiervan is dat er betaald dient te worden per bezoek aan uw website. Als het budget op is, dan is de website ook niet meer vindbaar in de betaalde resultaten. Bij SEO Optimalisatie, oftewel zoekmachineoptimalisatie wordt de website zo ingericht dat deze optimaal vindbaar is in de zoekmachine. zoekmachineoptimalisatie is gericht op de organische zoekresultaten (gratis). Het traject van zoekmachineoptimalisatie duurt langer dan van Google AdWords, maar u betaald niet per klik.

Als de website hoger in Google komt krijgt de website automatisch meer bezoekers. Als er meer bezoekers naar de website komen, betekent dit ook dat er meer potentiële klanten de website bezoeken. Online vindbaarheid is dus erg belangrijk voor het bedrijf. Zeker bij de kleinere bedrijven ontbreekt vaak de kennis over internet marketing en gaat er dus een kans verloren voor de onderneming. Het inschakelen van een specialist op het gebied van internet marketing is dus aan te raden voor het bedrijf.

Wilt u meer internet marketing tips? Surf dan snel naar Stay Hungry Internet Marketing

Tips voor het gebruik van Google Adsense

Hoog in google door middel van zoekmachineoptimalisatie

Performance marketing: Zeepbel 3.0?

Google Algoritme: De factoren die werkelijk tellen

Hoe kan je met social media linkbuilden?






Geen opmerkingen:

Een reactie posten