zondag 19 april 2015

Bovenaan Google

De klandizie van een bedrijf valt of staat tegenwoordig met de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. U kunt daarom maar beter zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan. Wij van Stay Hungry Internet Marketing kunnen u helpen een positie bovenin de zoekresultaten van Google te verkrijgen. Dit doen we door zogeheten zoekmachineoptimalisatie op uw site toe te passen.

Zoekmachineoptimalisatie houdt onder andere in dat we de teksten op uw website aanpassen aan de normen van zoekmachines. Deze teksten worden SEO teksten genoemd en hierin worden zogeheten keywords regelmatig herhaald waardoor een zoekmachine u eerder weet te vinden. Een ander aspect van de optimalisatie is linkbuilding, dit kunt u bij ons in een pakket inkopen. Een mooi begin voor uw site zouden 25 links naar uw website kunnen zijn en dit kost bij ons slechts 400 euro. Dit zijn manieren om bovenin de reguliere resultaten te kopen maar u kunt zich natuurlijk ook richten op de betaalde resultaten rechts op de pagina. Wij van Stay Hungry Internet Marketing kunnen u ook helpen met adverteren in Google via AdWords, dit doen we al vanaf zo'n 250 euro.

Nu denkt u misschien dat het heel lang gaat duren voor we u een toppositie in de resultaten van Google kunnen verschaffen maar dit valt erg mee. De tijd die bijvoorbeeld een nummer 1 positie bereiken kost is natuurlijk wel afhankelijk van het zoekwoord. Het is daarom het overwegen waard u te richten op een hoge positie in een term met een lager zoekvolume omdat dit nu eenmaal makkelijker en dus sneller en goedkoper zal zijn.  Als u toch kiest voor een populair zoekwoord zal u een hevige concurrentiestrijd wachten maar die zult u met onze hulp ook zeker aankunnen.

De voordelen van een hoge positie zijn enorm. Volgens statistieken krijgt de nummer 1 van de resultaten meer dan 56% van de zoekers naar zijn site. Bij de nummer 2 is dit ruim 13% en de nummer 3 zo'n 10%. Ook daarom is het misschien aantrekkelijker een iets minder populair zoekwoord te kiezen en dan wel de nummer 1 te zijn. De nummer 1 van de resultaten slaat namelijk een enorme slag en zal veel klanten naar zich toetrekken. Wilt u ook dat wij van Stay Hungry Internet Marketing u aan een positie bovenaan Google helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Stayhungrymarketing.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten