woensdag 15 april 2015

Hoe haal je meer uit je internet marketing?

Internet marketing. Veel bedrijven zijn er tegenwoordig mee bezig. Je kunt tegenwoordig ook bijna niet anders. Dit is de plek waar de kansen liggen. Echter wordt er nog veel te veel gezegd; ik moet iets met social media of ik moet hoger staan in Google. Dit is te kortzichtig.

Om te beginnen bij social media. Social media is geen doel maar een middel. Voor veel bedrijven liggen er kansen, maar niet voor allemaal. Waarom zou je er dan aan beginnen? Daarnaast is er een groot verschil tussen de verschillende social media. Facebook is een goed medium om je bedrijf op de hoogte te houden je naamsbekendheid rustig aan uit te breiden.

Voor een bedrijf met als doelgroep consumenten is het echter vaak erg kansrijk. Vooral als je afbeeldingen met mensen kunt laten zien, dat doet het altijd goed. Vraag je daarnaast eens goed af. Heb je geen social media advies nodig? Een social media bureau kan je helpen om een onderscheidende werkwijze te gebruiken. Dit zorgt er eerder voor dat je werk ook effectief is!

Een ander voorbeeld is Google. Vaak hoor je: ‘we moeten hoger in google staan!’ Maar waarmee dan? Met een enigszins goede website sta je op je bedrijfsnaam al bovenaan. Dus met welke termen wil je hoog komen te staan? Wil je dan bovenaan komen te staan in je vestigingsplaats of door heel Nederland op de algemene term? Bijvoorbeeld op schoonheidsspecialist Eindhoven of op schoonheidsspecialist. En zoekt je doelgroep wel naar die termen of gebruiken ze een synoniem, enkelvoud, meervoud of wellicht wel een van je andere producten of diensten? Daarnaast helpt het enorm om een internet marketing bureau in te zetten voor je seo of google adwords. Zij zijn expert en zetten het veel effectiever in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten