woensdag 23 september 2015

Voordelen van zoekmachineoptimalisatie

Een eigen webshop? Een mooie website? Dit is één van de visitekaartjes van je organisatie, zeker online gezien. Internet is niet meer weg te denken in het proces van koopgedrag van consumenten en daardoor wil jij als ondernemer vast dat ze ook jouw website bezoeken en blijven bezoeken. Dan is het wel belangrijk dat je vindbaar bent in Google. Zoekmachineoptimalisatie helpt je hierbij.

Waarom hoger in Google?

Door hoger in Google te zien zijn, zullen bezoekers eerder op jouw website klikken. U herkent het vast wel: waarom doorklikken naar pagina 19 als er op pagina 1 al een bedrijf te zien is die aanbiedt wat u zoekt. Hoger in Google komen kan betekenen dat er meer aankopen worden gedaan in je webshop, dat je bijvoorbeeld vaker een vrijblijvende offerte verstuurt, of dat mensen eerder geneigd zijn om jouw bedrijf te bellen voor een afspraak. Start met zoekmachineoptimalisatie

HOE WERKT HET PRECIES?

Hoe hoog je precies in Google verschijnt, bepaalt Google zelf door allerlei berekeningen. Er zijn bedrijven gespecialiseerd in hun klanten hoger brengen in Google. Stay Hungry Marketing is zo’n Zoekmachineoptimalisatie-specialist.  Zij weten wat hiervoor nodig is en kunnen u daarbij helpen of zelfs dit proces volledig van u overnemen. Weet u nog niet precies wat u wilt en wat mogelijk is? Hierover kunt u spreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Deze Zoekmachineoptimalisatie-experts komen graag bij u langs en bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. Meer weten? Bezoek de website van Stay Hungry Marketing .



Ontdek hier de laatste internet marketing tips en trends!

Let’s Go killer contentstrategie die past bij je merkwaarden

Waarom heb je een contentstrategie nodig?

Ziet Google jou als mobielvriendelijk?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten